Debreceni vívás eredmények a hétvégi versenyeken…

A DHSE- PMD Vívó Klub versenyzői kiemelkedő vívással bizonyították rátermettségüket a kadet kard válogatón és a pozsonyi európai körversenyen.

Ezen a hétvégén sem pihentek a kardok és a tőrök. A vasasos kadet kard válogató női versenyén a debreceni Leitner Dorka ügyesen szerepelt. A csoportkört követően magabiztosan menetelt előre, a nyolc közé jutásért nyolc tussal verte nagykanizsai ellenfelét. A négybe kerülésért a kitűnő eredményekkel rendelkező Drajkó Lili állította meg. Dorka szereplésére rendkívül büszkék edzői, hiszen határozottan, jól vívott, szépen kidolgozta akcióit, még a vereséggel végződő mérkőzésein is. Dorka vívását látva joggal reménykedhetünk benne, hogy a Klubhoz tavaly csatlakozó kardvívók egyre több szép eredménnyel örvendeztetnek meg majd minket az idei évben.

A pozsonyi kadet európai körverseny női párbajtőr számában Fedor Tamara az előkelő 42. helyen végzett. A selejtezőkben 5 győzelem-1 vereség volt a mérlege, így kiemeltként került fel a lyukas 256-os táblára. A 64-be jutásért magabiztosan nyert, majd a 32-be jutásért nem talált ellenszert ellenfele szokatlan stílusára, így vereséget szenvedett. Az erős mezőnyben azonban az elért helyezésre büszke lehet a fiatal párbajtőröző.

 

Címkék: , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek