Debreceni programok egy helyen, egy alkalmazásban

Debreceni programok egy helyen, egy alkalmazásban
© Illusztráció: Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal
Debrecen – Új telefonos applikációt fejlesztett a VisitDebrecen, amelyen az összes debreceni program és szolgáltatás elérhető. A szolgáltatás a Debreceni Virágkarneválra érkező turistáknak is segítséget nyújthat az eligazodásban.

A VisitDebrecen divízió információs szolgáltatása egy újabb fejlesztéssel bővült. A Karakter 1517 Kávéházban létrehozott információs pont, a hét nyelven megjelenő évszakos kiadvány és a város három pontján felállított digitális információs kijelző után megjelent a Debreceni programok applikáció.

A mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a debreceni programokról. Könnyű a keresés időpontok, helyszínek és programtípusok szerint. Nemcsak a kulturális események között válogathatnak a felhasználók, hanem az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.

– Debrecen egy fiatalos város, ahol korszerű szolgáltatásokat nyújtunk a debrecenieknek és a turistáknak. Ebben az applikációban egy helyen találhatnak meg minden fontos információt az érdeklődők, így könnyen eligazodhatnak a programok és a szolgáltatások között – mondta Széles Diána alpolgármester.

Az applikációban található információkat a VisitDebrecen tölti fel. Az applikáció nyitott, programot bárki eljuttathat a szervezethez, hogy azt feltöltsék és kereshetővé váljék. Az applikáció, mely mind Android, mind iOS operációs rendszeren is elérhető, magyar és angol nyelven jeleníti meg az információkat.

– Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal –