Debreceni Nyári Színházi Esték: Művész és közönség családias találkozása

Debreceni Nyári Színházi Esték: Művész és közönség családias találkozása
Debrecen – A Debreceni Nyári Színházi Esték előadásai évek óta üde színfoltjai a város programkínálatának. A megszokottól eltérően ezúttal közönségtalálkozókkal is gyarapodott a repertoár.

– Évről-évre töretlen érdeklődés mutatkozik a Nyári Színházi Esték iránt, amelynek során a legkiválóbb magyar színművészek érkeznek hozzánk. Úgy gondoltuk, egy kötetlen beszélgetés a hazai színjátszás nagyjaival csábító lehetőség egy színházrajongó számára – osztotta meg lapunkkal Csikós Beáta, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. pr-menedzsere. A találkozókat négy alkalommal rendezték meg egy hangulatos környezetet nyújtó belvárosi kávézóban, a színházi esték aktuális darabjának főszereplőivel. Olyan nagy nevű művészekkel beszélgethettek az érdeklődők, mint Koltai Róbert, Gálvölgyi János, Szervét Tibor vagy Vándor Éva.

 

Visszatérők

Az utolsó közönségtalálkozón a közkedvelt Mikó István osztott meg érdekességeket, életrajzi adalékokat a nagyérdeművel. Mind a látogatóktól, mind a művészektől pozitív visszajelzések érkeztek.

– A darabok szereplői visszatérő színészek, akik kedvelik a várost és a debreceni közönséget. Jól érzik itt magukat és soha nem teher számukra közönségtalálkozókon részt venni – tudtuk meg a pr-menedzsertől. Hozzátette, a vendégeskedő színészek szerint sokkal családiasabb volt az itteni találkozó, nem olyan merev, mint amit a fővárosban megszokhattak. A színházi estéket kiegészítő programot a közönség is nagy érdeklődéssel fogadta, így minden bizonnyal jövőre számíthatunk folytatásra. HBN-HK