Debreceni műhelytűz és segítségnyújtás a szomszéd megyében

Debreceni műhelytűz és segítségnyújtás a szomszéd megyében
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Három kisebb eseten és egy halálos kimenetelű lakástűzben dolgoztak a megyei tűzoltók.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tegnap reggel Balkányban, a helyszínen a nyíradonyi tűzoltók is segítettek. A tűzben egy gyermek vesztette életét.

Két személygépkocsi ütközött Nádudvaron, a Fő úton tegnap délelőtt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, amelyek átvizsgálása során üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Tegnap délelőtt a debreceni Angyalföld térre riasztották a megyeszékhely tűzoltóit, ahol a mentőknek kellett segítséget jutniuk egy lakásba való bejutásban. A lakásban egy idős személy tartózkodott, akit a mentők kivizsgálásra kórházba szállítottak.

Kompresszor gyulladt ki csütörtök délután Debrecenben, a Leiningen utcában, egy műhelyben. A tűz továbbterjedt más tárgyakra is. A tulajdonos áramtalanított és hozzákezdett az oltáshoz, mire kiértek a debreceni hivatásos tűzoltók, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be utómunkálatokra. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés