Debreceni megállóáthelyezések a karneváli időszakban

Debrecen – Megállókat helyeznek át a karneváli menet útvonalán augusztus 18-án, üzemkezdettől augusztus 21-én, üzemkezdetig – adta hírül a DKV.

A közlemény szerint a megállóáthelyezések a 10/10A és 13-as autóbuszjáratok utasait érintik. A Bethlen utca – Egyetem sugárút szakaszon, az Egyetem tér irányába az alábbi megállók helyei változnak:

  • Honvéd utca: az eredeti megállóhelyet lezárják, helyette az Egyetem sugárút és az Ibolya utca csomópontját követően, kb. 40 méterrel előrébb a parkolósávban alakítják ki az ideiglenes megállóhelyet.
  • Egyetem sugárút: Az eredeti megállóhelyet lezárják, helyette kb. 40 méterrel előrébb, az Egyetem tér 35. szám előtt alakítják ki az ideiglenes megállóhelyet.
  • Nagy Lajos király tér: az eredeti megállóhelyet lezárják, helyette kb. 65 méterrel hátrébb, a Füredi út irányába alakítják ki az ideiglenes megállóhelyet.

Debrecen - A virágkarneváli programsorozat keretében rendezik meg a Kossuth téren a 3D Mapping épületvetítést. A zavartalan lebonyolítás érdekében és a várhatóan nagyszámú néző miatt augusztus 17-én, 18-án és 19-én 21 órától éjfélig mindkét villamosvonalon változik a közlekedés. A villamosok két ...