Debreceni lehet az ország kedvenc általános iskolai osztálya

Akt.:
Debreceni lehet az ország kedvenc általános iskolai osztálya
© Forrás: nlc.hu
Debrecen – Az NLCafé az ország kedvenc általános iskolai osztályát keresi. A felhívásra több mint száz osztály jelentkezett, közülük választották ki azt a tízet, amely esélyes arra, hogy elnyerje a címet és a hozzá tartozó pénznyereményt egy osztálykirándulásra. A versenyzők között szerepelnek a debreceni Hatvani István Általános Iskola negyedikesei is.

Összefogtak egy osztálytársukért? A sulin kívül is sok időt töltenek együtt, részt vesznek valami klassz dologban? Egyszerűen “csak” egy jó közösség? – tette fel a kérdéseket az NLCafé a felhívásban, amelyre több mint száz osztály jelentkezett, közülük választották a legjobb tízbe a debreceni Hatvani István Általános Iskola negyedikeseit.

3
Forrás: nlc.hu

A gyerekek osztályfőnöke, Ica néni a következőket írta osztályáról: A mi osztályunk különleges gyerekekből, különleges egyéniségekből áll. Ráadásul ezt nem csak mi, tanárok mondjuk, hanem ők is egymásról. Van köztük bátor siklóernyős, tehetséges matematikus, rajzolóművész, csodahangú énekes, „történész”, színészi képességekkel megáldott gyerek, illetve, halk szavú írózseni és egy érzékeny szociális munkás is. Ráadásul egy olyan közösséget alkotnak, ahol a tisztelet, az elfogadás és a szeretet alapvető része a hétköznapoknak. Ritka kincs ilyen osztályban tanítani. Biztos vagyok benne, hogy világraszóló dolgokra lesznek képesek.

osztaly2
Forrás: nlc.hu

A legtöbb szavazatot gyűjtő osztály egy szuper osztálykirándulást nyerhet, ugyanis a győztes osztály 250 ezer forintos osztálykirándulási támogatást kap. A debreceni osztály pillanatnyilag a negyedik helyen szerepel, erre a linkre kattintva tud szavazni rájuk, hogy ők lehessenek az ország legjobb általános iskolai osztálya. A szavazás március 24-én zárul.