Debrecenben torpan meg a Fradi?

Debrecenben torpan meg a Fradi?
© Fotó: HBN-archív
Debrecen – Az eddig hibátlan mutatóval rendelkező zöld-fehér alakulat érkezik a Nagyerdei Stadionba.

Nagy kihívás előtt áll a DVSC-TEVA, ugyanis ha szombaton nyernek a cívisvárosiak, ők lehetnek az NB I. őszi szezonjának során az elsők, akik legyőzik a Fradit.

Egy igen jó formában lévő Ferencváros látogat szombaton 20.30-tól a Nagyerdei Stadionba: Thomas Doll tanítványai az első öt találkozójukat hozták, így maximális, 15 ponttal vezetik a tabellát. Ráadásul gólkülönbségük is elég imponáló, tizenkétszer vették be ellenfeleik kapuját, ellenben ők csak két találatot engedélyeztek riválisaiknak. A Loki nyolc egységgel jelenleg a negyedik, az immár csupán a hazai pontvadászatra koncentráló Debrecen múlt héten 2–0-ra legyőzte a DVTK-t, mely remélhetőleg lökést ad a piros-fehéreknek.

Ez lesz egyébként a két együttes 82. élvonalbeli összecsapása, ebből a Loki 25-öt, a Fradi 20-at nyert meg. Tavaly minkét egymás elleni mérkőzésük döntetlennel zárult, a hajdúsági derbi 2–2-es, a fővárosi 1–1-es eredménnyel ért véget – ezúttal minden esély megvan rá, hogy ne ikszre végezzenek a nagy riválisok.

Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzés végeredménye?

  • Szoros meccsen győz a Loki
  • Sokgólos FTC-diadal
  • Egy találattal lesznek jobbak a vendégek
  • Döntetlen
  • Fölényes hazai siker

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

A DVSC hivatalos oldalának beszámolója szerint Lázár Pál és Varga József már a csapattal edz, bár kérdéses, utóbbi pályára tud-e lépni az FTC ellen, Szakály Péter hétfőn kezdi a teljes értékű munkát, Tisza Tiborra és Nagy Zoltánra még vizsgálatok várnak.

HBN


Megindultak a drukkerek, szurkoljunk együtt a Lokinak!
Debrecen – Elővételben négyezer belépőt váltottak a szurkolók a Loki-Fradi rangadóra. A pénztárak egész nap nyitva vannak.
Sporthírek


hirdetés