Debrecenben méhek veszélyeztették a forgalmat, Nagykerekiben melléképület lángolt

Debrecenben méhek veszélyeztették a forgalmat, Nagykerekiben melléképület lángolt
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Egy méhész kérte a debreceni tűzoltók segítséget hétfő délután. A debreceni Mátyás király utcában három és fél méter magas fán méhraj veszélyeztette a gyalogos forgalmat. Teljes terjedelmében égett egy melléképület tegnap hajnalban Nagykerekin, a Szabadság utcában, a tűz lakóépületet nem veszélyeztetett.

Tegnap hajnalban Komádi és Újiráz között egy személygépkocsi árokba csúszott. A helyszínre a komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik visszavontatták az autót az útra. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület tegnap hajnalban Nagykerekin, a Szabadság utcában, a tűz lakóépületet nem veszélyeztetett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral, és kéziszerszámokkal vették fel a harcot a lángokkal. Az eset során személyi sérülés nem történt, kisebb anyagi kár keletkezett.

Debrecenben, a Hadházi úton hétfő reggel egy úttest melletti korhadt fa belső része égett. A helyi tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Segítségnyújtásra vonultak a debreceni tűzoltók tegnap reggel a debreceni Derék utcába. A lakásajtó felfeszítésével sikerült bejutni, ahol egy embert találtak, akit a mentők kórházba szállítottak.

kat2
Fotó: katasztrófavédelem

Egy méhész kérte a debreceni tűzoltók segítséget hétfő délután. A debreceni Mátyás király utcában három és fél méter magas fán méhraj veszélyeztette a gyalogos forgalmat. Kihúzós létrán keresztül a méhész eltávolította a darazsakat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –