Debrecenben két helyszínen is jógázhatunk vasárnap

Akt.:
Debrecenben két helyszínen is jógázhatunk vasárnap
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Nemzetközi Jóganapnak nyilvánította június 21-ét az ENSZ. Ebből az alkalomból két programsorozat is várja a jógázókat, a jóga iránt érdeklődőket Debrecenben. A programok ingyenesen látogathatók.

A működésének 30. évfordulóját ünneplő Debreceni Jóga Egyesület június 20-án (szombaton) 7-17 óra között nyílt napot tart a Kossuth utca 5. szám, 2. emeleti (Gambrinusz köz) központjában. Az itteni program meditációval kezdődik, majd testgyakorlatok, meditációk, előadások váltják egymást. A jógázás testi-, lelki- és szellemi egészségre gyakorolt hatásáról tart előadást Zoltai Miklós, a Debreceni Jóga Egyesület Bocskai István-díjas alapítója és elnöke, akitől a program során bármilyen jógával, jógázással, meditációval kapcsolatos témában is lehet kérdezni.

Dr. Dóra Eörsné és Lesku Nóra rádzsajóga követői vasárnap egész napos, valamint a jövő héten hétfőtől csütörtökig kora esti jógafoglalkozásokra várják az egészséges életmód iránt érdeklődőket a Bijo Energia Öngyógyító Központba (Miklós utca 18.). Vasárnap délelőtt 10 órától Zoltai Miklós előadását hallgathatják a jelenlévők, majd a jóga különböző irányzatainak jeles hazai képviselői mutatják be az általuk képviselt jógát. A vasárnapi eseménysor a 19 órakor kezdődő Világbéke meditációval zárul. Hétfőtől csütörtökig 17.30-tól 20 óráig, ugyancsak a Bijo központban relaxációk, testgyakorlatok és meditációk elsajátítására, gyakorlására lesz lehetőség jógamesterek segítségével.

HBN

Címkék: , , ,hirdetés