Debrecenben járt az olasz nagykövet

Debrecenben járt az olasz nagykövet
© Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata
Debrecen – Hivatalos látogatáson fogadta Papp László polgármester Massimo Rusticót május 15-én. A megbeszélésen elsősorban gazdaságfejlesztési kérdésekről esett szó.

Papp László polgármester bemutatta az Új Főnix Terv legfontosabb pontjait, kiemelve a gazdaságfejlesztés és az oktatás területeit. Massimo Rustico nagykövet azt hangsúlyozta, hogy az olasz cégek kevéssé ismerik a magyarországi befektetési lehetőségeket, de a már Debrecenbe települt itáliai vállalkozások jól érzik magukat a városban.

Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata ©

A diplomata felvette egy olasz-magyar üzleti nap megszervezésének lehetőségét Debrecenben, amely alkalmat adna olasz és magyar cégeknek a kapcsolatteremtésre. Papp László polgármester támogatta az elképzelést, amelyről tovább folytatják majd az egyeztetéseket.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –

Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata ©0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés