Debrecenben is toborozzák a határvadászokat

Akt.:
Debrecenben is toborozzák a határvadászokat
© Fotó: Police.hu
Debrecen – A rendőrök várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is jelen voltak 2018. április 18-án a Debreceni Egyetemen megrendezett Állásbörze és Karriernap elnevezésű rendezvényen, ahol várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket, akiknek részletes felvilágosítást nyújtottak.

A rendőrök ismertették a jelentkezéshez szükséges egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeket, a képzés részleteit és a határvadászok feladatát, egyben válaszoltak a képzés kapcsán felmerült kérdésekre. A rendőrség munkatársai igyekeznek mindenben segíteni a jelentkezőket, a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat is megkaphatják tőlük az érdeklődők. A tájékoztatást követően a toborzók a felvételizni szándékozók részére jelentkezési egységcsomagokat is átadtak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Debrecenben, a Kossuth utca 20. szám) továbbra is fogadja a személyesen érdeklődőket. Emellett a rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségen is lehet információt kérni.

A képzésről és a jelentkezés feltételeiről a rendőrség honlapján is megtalálható minden tudnivaló, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook-oldala is, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak és kérdéseiket is feltehetik.

– police.hu –