Debrecenben is megrendezik a Kihívás Napját

Kihívás Napja 2017-ben
Kihívás Napja 2017-ben - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Kihívás Napjának célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz. A cívisvárosi helyszínek közül az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, a Debreceni I-es Jégcsarnok, a Csapó utcai bevásárlóközpont előtti tér és a Debreceni Egyetem, Egyetem téri sporttelepe is várja a szervezett körülmények között érkező mozogni vágyókat.

A Kihívás Napja debreceni programjai idén is az MSE Klaszter Kft. és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata együttműködésében valósulnak meg. A központi helyszíni programokra regisztráló iskolák, létszámarányos részvételének függvényében értékes sportszercsomagok kerülnek kiosztásra, valamint minden sportolót apró ajándékkal várnak a szervezők a helyszíneken.

Hazánkban eddig összesen 1596 település csatlakozott az eseményhez. Tavaly a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több, mint hárommillió negyedórás testmozgást végeztek.

A központi programokon kizárólag előzetes regisztráció alapján lehet részt venni!

A fenti helyszíneken (kivéve az Egyetem téri Sporttelep), a rendezvények kezdési időpontja 13.00 óra. A testmozgás időtartama 15 perc.

Forrás: debrecenisportcentrum.hu