Debrecenben fogták el a 19 éves nyíracsádi garázdát – Rendőrségi hírek

Debrecenben fogták el a 19 éves nyíracsádi garázdát – Rendőrségi hírek
Hajdú-Bihar – Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 32 főt állítottak elő, közülük 5 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A rendőrök 2014. február 13-án 23 óra 55 perckor a debreceni külső vásártéri buszpályaudvaron figyelmesek lettek egy gyanús férfira, aki az egyenruhások láttán az Erzsébet utca irányába sietett. A járőrök azonban utolérték és intézkedés alá vonták a nyíracsádi lakost, akinek az adatait a körözési rendszerben leellenőrizték és megállapították, hogy a 19 éves fiúval szemben a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt korábban elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök R. Imrét elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –