Debrecenbe látogat a PlayIT Show

Akt.:
PlayIT
PlayIT
A PlayIT idén először vidékre is ellátogat, május 16-án Debrecenben folytatódik a show. Kvízjátékunkban tíz páros belépőt sorsolunk!

A nagyszínpadot a GameStar csapata irányítja, ahol sor kerül az év legjobban várt játékainak bemutatóira, megrendezik a PlayIT Gamer Championship bajnokságot, és a nap folyamán több fordulóban zajló kvízben bárki nyerhet. A Cosfighters csapata ugyancsak bemutatót tart, illetve mint minden alkalommal, úgy most is kiosztják a Citromdíjat az elmúlt félév leginkább félresikerült játékainak… köztük egy meglepetéssel.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő eSportok rajongói most maguk is becsatlakozhatnak az összecsapásokba, hiszen a rendezvényen folyamatosan zajlanak majd a League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, Starcraft II és Call of Duty: Advanced Warfare versenyek, amelyekbe bárki benevezhet.

A YouTube színpadon a magyar YouTuber-szféra legnépszerűbb tagjai lesznek jelen, köztük Sirius, Alexovics, a TheVR csapata, vagy a GameDay Irodából ismert Imi. A látogatók találkozhatnak kedvenceikkel, és egy kötetlen beszélgetés keretében feltehetik nekik kérdéseiket.

A PlayIT-ezők ismét lehetőséget kapnak arra, hogy elképesztő, csak a rendezvény idejében és helyszínén érvényes kedvezménnyel vásároljanak játékokat, kiegészítőket, magazinokat, társasjátékokat az 576, a Media Markt a GameStar (GameNight), vagy a PlayIT Shop standjánál.

Játékunk nyertesei:
Szabó Bence – szabobence88@…
Koncz Ágnes – agicakoncz@…
Hegedűs Imre – hegedusimre69@…
Fejes Edit Ágnes – fejeseditagnes@…
Földi Judit – foldi.jucus@…
Lukács Péter – bruceluky@…
Kocsis Krisztina – marketing.sarkcsillag@…
Fehér Tibor – fetibi@…
Petrus István – mil03@…
Apáti-Gárdonyi Edina – szitoma@…