Újra első osztályú teniszcsapata van Debrecennek!

Akt.:
Újra első osztályú teniszcsapata van Debrecennek!
© Fotó: Real Team TC
Debrecen – A Real Team együttese veretlenül nyerte meg a bajnokságot és a TSZK Gyula elleni sorsdöntő osztályozón már az egyéni mérkőzéseket követően eldöntötte az OB I-be való feljutás sorsát.

A gyulaiak elleni találkozón nagyon színvonalas és a végletekig kiélezett összecsapásokat láthatott a közönség. Az egyéni mérkőzések után a Real Team TC I. csapata 5:1-es, behozhatatlan előnyre tett szert.

Máthé Gábor és Molnár Ákos végig kiegyensúlyozott, jó játékkal hozták a csapat első két pontját az összecsapáson.

Szabó Zoltán három játszmában verte a 18 éves, jövőre már az USA-ban egyetemen teniszező Szeri Dávidot, a döntő szettet 0:3-ról hozta. Tácsik László döntő szett 1:4-ről fordította meg a saját mérkőzését. Almási Ádám szettlabdát hárítva győzött a tie breakben.

Ezzel a győzelemmel eldőlt, hogy jövőre a pallagi teniszpályákon ismét első osztályú mérkőzéseken drukkolhatunk a Real Team csapatának.

HBN


A 2017. évi Real Team TC bajnokcsapatának tagjai: Ádor Zsolt (csapatkapitány), Szabó Zoltán, Tácsik László, Molnár Ákos, Almási Ádám, Máthé Gábor, Békési Zoltán, Fazekas Dániel, Gyarmati Ádám, Tatár Borisz, Solymosi Nándor, Szabó Dániel, Csonka GáborDebrecen.
HAON.HU


hirdetés