Tatán készülhet két debreceni vívó

By kerekes1
Tatán készülhet két debreceni vívó
Vívás. -Mihály Kata és Zavoda Dóra (DHSE–PMD Vívóklub) is részt vehet a felnőtt válogatott edzőtáborában. A két tehetséges sportoló január 4-6-a között Tatán, az Olimpiai edzőtáborban készülhet következő versenyére.

Az itt tréningezők legközelebb február első hétvégéjén mérettetik meg magukat a budapesti Westend felnőtt Grand Prix-en. Debreceni vívóink szép eredményekkel büszkélkedhetnek. Mihály Kata a belgrádi Világkupán második helyezést ért el, a világranglistán pedig az első kétszáz versenyző között szerepel. Zavoda Dóra 2012-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönhetően vehet részt a felkészítésen.

Tavaly novemberben Szolnokon, a Felnőtt Vidékbajnokságról ezüstéremmel távozott, Tatán a Felnőtt Válogatón hetedikként zárt, decemberben pedig a felnőtt Országos Bajnokságon a bronzérmet harcolta ki magának. Kata és Dóra mellett más debreceni vívók is részt vesznek nemzetközi versenyeken. Január 12-13-án a mödlingi Junior Világkupán Pártos Zsófiáért szoríthatunk, majd január 20-án Fedor Tamara utazik Pozsonyba a Kadet Európa Körverseny miatt. Január 25-27-e között Milánó ad otthont a Felnőtt Világkupának, ahol szintén érdekeltek a hajdúsági vívóink, hiszen Serra Soltnak szurkolhatunk.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés