Szlovák válogatottal erősített a Loki

Akt.:
Szlovák válogatottal erősített a Loki
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Erik Cikos személyében tapasztalt hátvédet igazolt a debreceni labdarúgóklub.

A mai napon kétéves szerződést kötött a DVSC a 29 éves többszörös utánpótlás és egyszeres szlovák válogatott labdarúgóval, Erik Cikossal.

A védelem mindkét szélén bevethető, 182 centiméter magas játékos Szlovákiában született, majd ott is kezdett el futballozni. Eddigi pályafutása során Lengyelországban, Olaszországban és Skóciában is játszott, legutóbb a Slovan Bratistava labdarúgója volt. A szlovák élvonalban 108 alkalommal lépett pályára, a legutóbbi szezonban 11-szer kapott szerepet. Karrierje során 9 BL-selejtezőn, és 8 Európa-liga mérkőzésen játszott. A játékos a szombati, Kisvárda elleni edzőmérkőzésen már pályára lépett a Loki színeiben, és teljesítményével meggyőzte a vezetőséget és a szakmai stábot, így ma délután aláírta a szerződését a DVSC-nél.

HBN


Debrecen - Egész napos rendezvényekkel várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt július 15-én 10 órától a Nagyerdei Stadionban, a Red & White-nál. Nézz be a kulisszák mögé! Te is igazi Loki-szurkoló vagy? Akkor gyere el és nézd, meg hol dolgoznak a DVSC vezetői, less be a csapat öltözőjébe és l...

Haris Tabakovics valószínűleg sokáig nem rúghat majd labdába
Debrecen - Tabakovics kiesése miatt támadót (is) keres a debreceni csapat. Két edzőmérkőzést is játszott a hétvégén a DVSC labdarúgó csapata. A Loki szombat délelőtt a szomszédvár Balmazújváros együttesével (2–2), míg délután az első osztályba frissen feljutott Kisvárdával (0–0) mérkőzött meg. An...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés