Szerető gazdira és biztonságra vágynak

Szerető gazdira és biztonságra vágynak
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal.

Ezúttal néhány kutyust mutatunk be az olvasóknak, és olyan családok jelentkezésére várunk, akik úgy érzik, a négylábú kedvenc is családtag, és felelősen, hosszú távon gondolkodnak. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2. szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szom­batonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg.

Egyeztetés és egyéb információk: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon.

HBN


Granny 2 éves, kistestű kutyus. Először fél az idegenektől, de pár perc után nagyon kedves, bújós kislány lesz. Benti vagy kinti-benti helyre szeretnék őt örökbeadni.

Elstar egyéves, fiatal kan. Nagyon játékos, imádja az embereket! Olyan családot keresünk számára, ahol le tudják fárasztani szellemileg és fizikailag is. Kizárólag bombabiztos kerítés mellé tudják örökbe adni őt.

Rubinola kölyök, 6 hónapos szuka kutya. Minden kutyával jó viszonyt ápol, játékos, nem túl aktív. ­Várhatóan közepes méretű lesz. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára családot.

Marimba egy tökéletes kutyus! 13 éves szuka, higgadt, gyerekekkel, kutyákkal és cicákkal is nagyon jól kijön. Szobatiszta, pórázon láb mellett közlekedik. A nap legnagyobb részét pihenéssel tölti, de szívesen sétál. Kizárólag benti tartásra.

Balalajka barátságos, bújós, 1,5 éves kan. Érzékeny, rendkívül ragaszkodó kutya. Pórázon szépen sétál, figyeli a sétáltatót. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára.

Gulács 2010-es születésű kan, pórázon szépen sétál, nagyon jól motiválható kutyus. Szobatiszta, bent nem rombol. Más kutyákkal sajnos nem kompatibilis. Nagyon fázós, ezért olyan helyet keresünk számára, ahol beengedik a lakásba is.

Tilinkónak mindig van valami dolga, ugat, jön-megy, intézkedik. 1,5 éves kistestű, kan kutyus. Szeret sétálni, aktív családnak ajánljuk. Ügyesen mászik, így szökésbiztos kerítés szükséges örökbefogadásához | Fotók: EAA


Elengedhetetlen a mozgás
Debrecen - Ha nem történik tettenérés, vagy az elkövető nem fogadja el a helyszíni bírságot, feljelentést lehet tenni. Azt manapság már mindenki tudja, a város területén milyen szabályok szerint szabad sétáltatnia a kutyáját – még ha esetleg nem is tartja be ezeket a szabályokat. De mi a helyzet ...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés