Rongálókat keres a debreceni rendőrség

Rongálókat keres a debreceni rendőrség
© Fotók: police.hu
Debrecen – Az egyenruhások az állampolgárok segítségét kérik egy Piac utcai bűncselekménnyel kapcsolatosan.

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást indított rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 3-án hajnalban egy társaság két tagja szándékosan megrongálta a Piac utca 34-36. szám alatti társasház bejárati ajtaját Debrecenben.

Az egyik elkövető egy vékony testalkatú, fehér pólót viselő fiatal férfi, aki több alkalommal megrúgta az ajtót, így jutott be a lépcsőházba. A másik férfi 4 óra 50 perc körül nagy erővel megrántotta az ajtót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés