Rendőrnap Hajdú-Bihar megyében

Akt.:
Rendőrnap Hajdú-Bihar megyében
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Elismeréseket vehettek át a napokban a Hajdú-Bihar megyei rendőrök.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként április 19-én, a Budapesten megtartott központi ünnepségen rendőrségi tanácsosi címet adományozott Ványi József r. alezredesnek, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály vezetőjének, továbbá Bara Zoltán r. főtörzszászlósnak, a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség szolgálatirányító parancsnokának.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány tárgyjutalomban részesítette Kiss János c. r. alezredest, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztály alosztályvezetőjét és Pattyán Róbert r. alezredest, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztály vezetőjét.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya április 21-én ünnepélyes keretek között Debrecenben, a Megyeháza Árpád termében 65 kollégát részesített dicséretben és tárgyjutalomban. A rendezvényen 42 Hajdú-Bihar megyei település önkormányzatának felajánlásával további 69 fő részesült jutalomban a megye rendőri állományából, amit a települések polgármesterei vagy képviselői adtak át részükre.

Az ünnepségen Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke köszöntőt mondott, méltatta a megyei rendőrség munkáját és átadta az év „Hajdú-Bihar megye rendőre” elismerést Dr. Uzonyi Attila r. ezredesnek, a Debreceni Rendőrkapitányság vezetőjének.

rn2Fotó: police.hu

A megyei rendőrfőkapitány három kollégát emléktárggyal köszöntött 50. születésnapjuk alkalmából.

A Debrecenben április 12-én megrendezett Szent György Labdarúgó Torna győztes csapatainak képviselői a rendezvényen vették át Dr. Gyurosovics József r. dandártábornoktól a vándorserleget és az elismeréseket.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Debrecen.
HAON.HU


hirdetés