Napi horoszkóp – 2018. december 06.

Napi horoszkóp – 2018. december 06.
© Illusztráció: Filantropikum.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Át kell lendülnie a holtponton. Kezdetnek ezért válasszon olyan feladatokat, amelyekben gyorsan jönnek az eredmények.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Erre a lehetőségre várt már jó ideje, és most, hogy itt áll az ajtajában, elbizonytalanodik. Küzdje le a félelmét, hiszen csak ez áll az útjában.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne azon gondolkodjon, mi lett volna, ha… Úgy nem lehet továbblépni, ha folyamatosan a múltban él. Új célokat kell keresnie, és megterveznie az utat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Apró lépések által jut most előre, ne számítson nagy ugrásokra. Meg kell dolgoznia minden eredményért, ráadásul úgy, hogy a környezetéből folyamatosan érkeznek zavaró jelek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Amit nyújt, azt kapja vissza. Ezért is lenne fontos, hogy megőrizze a nyugalmát, és képes legyen a környezetében élők felé türelemmel fordulni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A kudarcok felidézése nem fog erőt adni ahhoz, ami önre vár. Járt már ezen az úton, és akkor ugyan hibázott, de sok tapasztalatot is gyűjtött. Ezeket vegye számba.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem várni kell a változásra, hanem tenni annak érdekében. Ha már felismerte, hogy nem jó úton halad, megtette az első lépést. Keresse az új célokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mivel ön látja a célokat, és nem is ismeretlen a terület, érdemes lenne magához ragadnia a vezetést, és átlendítenie a csapatot a holtponton.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár már régóta üldözi a célt, és egyre közelebb kerül hozzá, most érdemes lenne lassítani. Eddig mindent ennek rendelt alá, így bizonyos feladataival elmaradt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Segítségre vár, de nem kér. Így a környezetében élők nem érzékelhetik, hogy olyan probléma merült fel, amellyel egyedül nem tud megbirkózni. Legyen őszinte.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tudjon nemet mondani, ha nem szeretné a saját feladatait elhanyagolni. A környezetében élők hamar felismerik, érdemes önhöz fordulniuk a problémáikkal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak ötletei, de egyedül azokat nem fogja tudni megvalósítani. Keressen maga mellé olyan embereket, akikben megbízhat, nem kell attól tartania, hogy kiveszik a kezéből az irányítást és kisajátítják a sikereket.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak hagyományok, amelyeket jó szívvel ápolunk, mert egyszerűen hozzátartoznak a legszebb ünnephez. Ugyanakkor igényeljük a változatosságot, az új élményeket is. Néhány klassz fogással, különleges dísszel és csomagolási technikával új körítést adhatunk a karácsonyn...

Karácsonyi kaktusz
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az év végi ünnepek kedvenc virágzó cserepes növénye lett nálunk. Ez a színpompás növény fehér, piros és rózsaszín színváltozatban is létezik, többféle méretben. Bár neve alapján decemberre tennénk, de valójában októbertől egészen február végéig is virágzik ideális...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés