Meglepetést okozna a Loki

Akt.:
Meglepetést okozna a Loki
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A vezetőedző, Herczeg András szerint adott esetben a döntetlen is jó lehet a Videoton ellen.

A szezon egyik legnehezebbnek ígérkező mérkőzése vár a DVSC-re az OTP Bank Liga 5. fordulójában, a cívisvárosiak a bombaerős Videoton vendégeként lépnek pályára szombaton 18 órakor (élőben: www.haon.hu) Felcsúton. A Loki vezetőedzője, Herczeg András is osztotta véleményünket, hogy ezúttal nem a hajdúságiak számítanak a 90 perc esélyesének.

Javulniuk kell

– Próbálunk ugyanolyan fegyelmezetten és szervezetten játszani, mint az előző találkozón, a Ferencváros ellen – nyilatkozta a szakember. – De most annál is sokkal magabiztosabbnak kell lennünk, meg kell próbálnunk birtokolni a labdát, mert azért voltak pontatlanságok a futballunkban a Fradi-meccsen, ezen javítanunk kell, ha meglepetést akarunk szerezni.

Tisztában vagyunk a realitással, azzal, hogy nem mi vagyunk a meccs favoritjai, de próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni magunkból.”

Az biztos, hogy a kapu előtt jobban kell teljesítenie a Debrecennek, mint a zöld-fehérek elleni gólnélküli döntetlen alkalmával. – Erre utaltam azzal, hogy labdabiztosabbnak kell lennünk, ugyanis az előző találkozón is voltak olyan szituációk a támadó harmadban, amelyeket ha jobban oldottunk volna meg, akkor még több helyzetet kialakíthattunk volna. Fontos a jó döntés meghozatala és a megfelelő kivitelezés, hogy miként tudjuk kihasználni a lehetőségeinket. Nem tudjuk, mennyi helyzetünk adódik majd, de ha kevés akad, akkor azokból kell kihozni a maximumot – jelentette ki a tréner, aki rátért az ellenfélre is. – Jól mutatja a Videoton erején, hogy nemrég egy francia élcsapatot, a Bordeaux-t sikerült elbúcsúztatnia az Európa-ligában, ezt óriási fegyverténynek tartom. Nehéz a fehérváriak ellen játszani, mert sok játékosuk rendszeresen változtatja a pozícióját. Több olyan egyéniségük van, akik akár egyedül képesek eldönteni a három pont sorsát, ez igaz minden csapatrészükre. Pontrúgásokból a védő Juhász Roland is nagyon veszélyes, a középpályán ott van például Suljic, elöl pedig Lazovics, Henty vagy Scsepovics. Tehát sok kreatív labdarúgóval rendelkeznek, ezért nehezebben kiszámítható a játékuk, mert sokszor képesek váratlan megoldásokra. Az esélyek? Egy edző akkor is reménykedik a győzelemben, ha az ellenfél az esélyesebb. Mindig a mérkőzés után derül ki, hogy adott esetben egy iksznek tud-e örülni vagy sem. Az tenne boldoggá bennünket, ha nyernénk, de ha a Videoton otthonában egy pontot szereznénk, jelenlegi helyzetünkben az is jó eredménynek számítana.

HBN


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - A legújabb sajtóhírek arról számolnak be, hogy a DVSC középpályása, Holman Dávid elhagyhatja az együttest, ugyanis külföldi ajánlat érkezett érte. Sokan tudni vélik, hogy a labdarúgó vételáráról már meg is egyezett a Debrecen és a szlovák első osztályban szereplő Slovan Bratislava. Inform...

Fotó: Molnár Péter
Debrecen - A középpályást egy évre veheti kölcsön a DVSC a Videotontól. Úgy tűnik, egy régi ismerőssel erősödhet a DVSC futballcsapata. Sajtóinformációk szerint az egyszeres válogatott középpályás, Bódi Ádám visszatérhet a Lokiba. A huszonhat esztendős labdarúgó tavaly igazolt a Videotonhoz, háro...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Debrecen.
HAON.HU


hirdetés