Majdnem 350 sofőrt ellenőriztek Debrecenben

Majdnem 350 sofőrt ellenőriztek Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Sokan nem tartották be a sebességhatárokat.

Az egyenruhások június 13-án Debrecen belterületén a közlekedési balesetek megelőzése és a szabálytalanul közlekedő járművezetők kiszűrése érdekében közlekedésbiztonsági akciót hajtottak végre.

A rendőrök közel 350 járművezetőt ellenőriztek és közülük több mint 60 szabálytalan sofőrrel szemben intézkedtek. Egy kerékpárosnál pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, míg a gépjárművezetők közül sokan a sebességkorlátozást nem tartották be, de voltak olyanok is, akik a gyalogosoknak nem biztosítottak elsőbbséget, illetve a tilos jelzést hagyták figyelmen kívül.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Bevetésre készen. Ellenőrzik a sebességet, a 4-es, a 42-es és a 47-es főúton méréssel, az autósok megállításával, a városban pedig a tilos jelzések betartását, a gyalogosoknak történő elsőbbségadást és a kerékpárosok közlekedését
Hajdú-Bihar - Kiemelten a sebességtúllépést is figyelik a rendőrök. Míg 2010 óta éveken keresztül csökkent a közúti balesetek száma, az utóbbi időszakban emelkedni kezdett, 2017-ben és 2018 első negyedévében pedig drasztikusan magas volt; ez a negatív tendencia Hajdú-Biharban. Tavaly megyénk...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés