Kiraboltak egy fiatal lányt a Miklós utcán

Akt.:
Debrecen, Hajdúhadház – A debreceni nyomozók körözték, a hajdúhadházi egyenruhások elfogták a gyanúsítottat –közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 23-án 21 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Miklós utcában egy ismeretlen férfi ellökte, és kitépte a kezéből a telefonját.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtés és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók elrendelték a fiatalkorú körözését, akit 2018. december 4-én igazoltattak az egyenruhások Hajdúhadházon. A 16 éves fiút gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügy őrizetbe vette a nyomozó hatóság, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására. A fiatal beismerő vallomást tett és elmondta, hogy először követni kezdte a sértettet, majd amikor meglátta a telefont a lánynál, ellökte és kitépte azt a kezéből. A rendőrök információi szerint a hajdúhadházi fiú több, hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható – írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés