Két versenyt rendez áprilisban a DKSI

Két versenyt rendez áprilisban a DKSI
© Fotó: Németi János
Debrecen – Idén április 15-én 5. alkalommal rendezi meg a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület az egykori kitűnő debreceni ifi kerékpáros nevét őrző Balla Viktor Emlékversenyt.

A megmérettetés korábban a Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó néven szerepelt a versenynaptárban. A versenyközpont Nagyhegyes település lesz, korcsoporttól függően a versenyzők 15, 35, 66 illetve 125 kilométeren mérkőzhetnek meg egymással.

A versenyt megelőző napon a 354-es számú út Józsa-Bocskaikert közötti szakaszán ugyancsak a DKSI rendezésében kerül sor a 2018. évi Országúti Kerékpáros Diákolimpiára, ahol időfutam és mezőnyverseny számokban állhatnak rajthoz az általános és középiskolai képzésben résztvevő diákok, a Magyar Diáksport Szövetség szabályai alapján a II-VI. korcsoportokban.

A versenyek részleges illetve teljes (Diákolimpia) útzár mellett zajlanak majd, kérik az autósok megértését!

A DKSI az elmúlt években a hazai kerékpáros utánpótlás-nevelés egyik meghatározó egyesületévé nőtte ki magát, fiatal versenyzőik számos bajnokságon arattak diadalt, és többször szerepeltek a válogatottban; 2018-ban is KONTENT-DKSI csapatnév alatt állnak rajthoz. Áprilisban hazai pályán mérhetik majd össze felkészültségüket az országos népszerűségnek örvendő debreceni versenyeken.

– DKSI –Debrecen.
HAON.HU


hirdetés