Görög nyaralást nyerhet, aki vért ad a Campuson!

Akt.:
Görög nyaralást nyerhet, aki vért ad a Campuson!
© Fotó: Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete
Debrecen – Fesztiválozz, és segíts azokon, akik nem lehetnek itt! – a Magyar Vöröskereszt véradókamionja pénteken, majd szombaton is kiköltözik a Campus Fesztiválra, ahol délelőtt 10 órától délután fél 6-ig várja a donorokat, meglepetésekkel is.

A teljes véradás igazi hőstett, hiszen önkéntes, és a leadott vér minden vérelemet tartalmaz. Az operációkhoz, vérátömlesztésekhez, és számtalan betegség kezeléséhez vörösvértestekre van szükség. Mint ismert, nyáron a nyaralások, utazások miatt kevesebb a donor, holott az „élet nyáron sem állhat meg”, a vérellátásnak folyamatosnak kell lennie. A Campus Fesztiválra azonban kigördül a Magyar Vöröskereszt véradókamionja, hogy a fesztiválozók segíthessenek azokon, akik a gyógyulásukért küzdenek.

Július 20-án és 21-én – pénteken és szombaton – 10 órától délután fél 6-ig várják szeretettel a 18-65 év közötti fesztiválozókat kényelmes, légkondicionált járműben a debreceni vöröskeresztes munkatársak és önkéntesek. Kérik a jelentkezőket, hogy a véradás előtt a napszaknak megfelelően étkezzenek, és fogyasszanak bőségesen alkoholmentes folyadékot. Véradás után sört, édességet, zsíros kenyeret kapnak a donorok. Meglepetések is lesznek, olyan sorsolások, amelyeken a szerencsés nyertesek fitness-bérletet, paintball-belépőt, valamint 35 ezer forintos nyaralási kedvezményt nyerhetnek. A fődíj az egy hétig tartó, kétszeményes nyaralás Görögországba, Makrygilosba.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –Debrecen.
HAON.HU

További hírek a haon-sportoldal kategóriából


hirdetés