DVSC vs. Mezőkövesd – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kuttor Attila és Herczeg András
Kuttor Attila és Herczeg András - © Fotók: Bujdos Tibor, Derencsényi István
Debrecen, Mezőkövesd – A DVSC vs. Mezőkövesd (1-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Kuttor Attila értékelte a látottakat.

Kuttor Attila: Két jó csapat mérkőzésén igazságos eredmény született. A kezünkben volt a lehetőség a győzelemre. Az összkép alapján igazságos a döntetlen. Jó futballal elvittünk egy pontot Debrecenből, persze nem örülök a döntetlennek, de én a csapat teljesítményét díjazom.

Herczeg András: Gratulálok a Mezőkövesdnek, de nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel. Az első félidőben a játék képe alapján megérdemeltünk volna egy gólt. A vendégek védelmét nagyon nehéz feltörni, közel védekeznek a kapuhoz. A gólt úgy kaptuk, hogy hátul hibáztunk. Óriási lelkesedéssel játszottak a játékosok, nagy erőket mozgósított a csapat a győzelemért, most meg kellett elégednünk a döntetlennel.


Debrecen/Mezőkövesd - A DVSC hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati mérkőzésén. OTP Bank Liga, 2. forduló: Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0) Debrecen, 3228 néző, v.: Pintér gólszerzők: Kinyik (87.), illetve Kiny...

DVSC vs. Mezőkövesd
Debrecen, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 2. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Mezőkövesd együttesét fogadta szombaton 19.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 2. forduló ...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés