Csúnya trükkel vittek el milliókat az idős nőtől

Akt.:
Csúnya trükkel vittek el milliókat az idős nőtől
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök vádemelést javasolnak a három debreceni férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2017 októberében egy debreceni idős nő hazánál megjelent három férfi, és amíg egyikőjük elterelte a néni figyelmét, addig társai besurrantak a házba, ahonnan több millió forint készpénzt vittek el. A debreceni rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akik közül B. Csabát és társát, B. Attilát a rendőrkapitányságon 2018. január 4-én gyanúsítottként kihallgatták. A harmadik férfit, V. Sándort a rendőrök január 7-én fogták el.

A 31, 23 és 19 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A nyomozók a bűncselekmény teljes körű felderítése során beszerzett információk alapján a gyanúsítottakat további 2 – idősek sérelmére elkövetett – kifosztással, 12 betöréssel és 2 besurranásos lopással hozták összefüggésbe.

kp2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás illetve kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást június 11-én vádemelési javaslattal lezárta, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Debrecen.
HAON.HU


hirdetés