Csősznek megvan az első bajnoki gólja

Csősznek megvan az első bajnoki gólja
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – „Ez a találat egész életemben a szemem előtt lesz, mindig is emlékezni fogok rá.”

Csősz Richárd szavai voltak fentebb olvashatóak a Budapest Honvéd elleni meccs lefújása után. Mint ismeretes, a 21 éves védekező középpályás a 32. percben parádés lövéssel egyenlített az OTP Bank Liga 28. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lejátszott bajnoki mérkőzésen, amelyen a DVSC 1–1-es döntetlent ért el a kispestiek ellen.

– Bényeitől kaptam a labdát a szélről, átvettem, felpillantani nem volt már időm, éreztem, hogy hol a kapu, ellőttem, és hála istennek bement. Örülök, hogy így alakult – idézte fel a Loki 33-as mezt viselő játékosa élete első NB I-es bajnoki gólját. Elmondta azt is, hogy edzéseken ugyan sokat gyakorolják a szélről történő beadásokat, az azokból kapura lövést, de a meccseken minden helyzet más és más.

Ha belövik a másodikat…

A találkozó azon túl, hogy egy-egy gólt esett mindkét oldalon, semmilyen tekintetben sem volt átlagos. A Honvéd az ötödik percben büntetőből szerzett vezetést, majd a játék irányítását a debreceniek vették át. Egyre veszélyesebb helyzetekkel „jelentkeztek” Gróf kapujánál. Csősz a 32. percben betalált, ám a játék képe semmit sem változott. A második félidőben folytatódott az, ami az elsőben abbamaradt. Támadott a Loki, védekezett a Honvéd, közben potyogtak a lapok: Karakó Ferenc 11 sárgát és egy pirosat osztott ki a találkozón. Nagy Gergely kiállítása után a piros-feketék emberhátrányba kerültek, ettől azonban „megtáltosodtak” benyomták a vendégeket úgy, hogy a 4 perces hosszabbításban a DVSC kapusának több bravúros védése is volt.

– Parázs mérkőzést játszottunk, megvolt a tűz mindkét csapatban. Igaz, félóráig emberelőnyben játszottunk, ezt azonban sajnos nem tudtuk kihasználni, hogy belőjük a második gólunkat. Annak okát, hogy a fővárosi gárda emberhátrányban dominálni tudott, abban látom, hogy nagyon felmentünk és kontrázhattak. A tizenegyes-gól nagyon az elején esett, utána játszottuk azt, amit a találkozó előtt elterveztünk. A mérkőzés nagy részében mi uraltuk a játékot, az újabb gólhoz az utolsó passzok azonban nem sikerültek. Ha legalább még egyszer kijött volna úgy a lépés, mint nekem, előnyben fordultunk volna. Az első bajnoki találatomra egész életemben emlékezni fogok. Remélem, most már jön a jó játék és újabb gólokat érek el. Összességében nagyon jó, hajtós meccs volt, úgy éreztem a pályán. Elfáradtunk, regenerálódunk, kedden pedig jöhet a Vidi elleni kupameccs – mondta Csősz.

KZS


Debrecen - A Loki értékes döntetlent játszott a Honvéd ellen, azonban félórát emberelőnyben futballozott... A dobogóért folytatott harc szempontjából rendkívül fontos bajnoki találkozó várt a DVSC alakulatára szombaton délután az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A negyedik helyen álló hajdúságiak ...

Debrecen - A Budapest Honvéd vs. DVSC (1-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Híres Gábor és Herczeg András értékelte a látottakat. Híres Gábor: Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy taktikailag jól felkészült Debrecen ellen. Mi is jól felkészültünk, ami mutatja, hogy emberhátrányban az utol...

Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 28. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Budapest Honvéd együtteséhez látogatott szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 28. forduló ...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés