Árokban végezte a Lada

Árokban végezte a Lada
© Fotó: police.hu
Egyek – A 18 éves férfi ugyan vezetői engedéllyel nem rendelkezett, de vett egy Ladát, és még aznap árokba hajtott vele. Négyen sérültek meg a balesetben – olvasható a police.hu-n.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak vizsgálatot a rendőrök az egyeki lakossal szemben – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi 2018. május 10-én 18 óra 30 perc körül Egyek külterületén, egy földúton közlekedett az általa vezetett személyautóval, azonban nem megfelelően választotta meg a gépkocsi sebességét és elvesztette uralmát annak irányítása felett, majd árokba hajtott – áll a közleményben. A balesetben a sofőr és két férfi utasa könnyű, míg a hátsó ülésen utazó nő súlyos sérüléseket szenvedett. A hajdúszoboszlói rendőrök az egyeki férfit – aki jogosítvánnyal nem rendelkezett – gyanúsítottként kihallgatták. Mint a híradásból kiderül, a sofőr elismerte a felelősségét a baleset okozásáért és elmondta a rendőröknek, hogy aznap vette az autót, és csak egy szomszédos településre szerettek volna átmenni, azonban a földúton haladva gödörbe hajtott, ami megdobta a járművet, ezért beverte a fejét és elengedte a kormányt, ami miatt árokba csapódott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.Debrecen.
HAON.HU

További hírek a haon-sportoldal kategóriából


hirdetés