Akik jól tanultak, és jól sportoltak

Akt.:
A képen balról jobbra: Becsky András, Kozák Luca atléta, Papp László és Suba László, Luca edzője
A képen balról jobbra: Becsky András, Kozák Luca atléta, Papp László és Suba László, Luca edzője - © Fotó: Kiss Annamarie
Debrecen – Örömmel vették át jutalmukat a sportolók a DSC-SI szerda esti ünnepségén a Főnixben.

Izgatott fiatalok seregei keresték a helyüket a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola (DSC-SI) hagyományos díjátadó ünnepsége előtti percekben szerdán este a Főnix Csarnokban. Miután mindenki elhelyezkedett, dr. Papp László, Debrecen polgármestere köszöntötte az összegyűlteket. Beszédében elmondta, örül, hogy a DSC-SI kiválóan teljesíti egyik legfontosabb feladatát, vagyis összefogja a helyi sportéletet. A vezető egyúttal biztosította a Sportcentrumot a város részéről érkező további támogatásról is.

Fotó: Kiss Annamarie

Ezt követően Becsky András, a Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője szólt a megjelentekhez. Felidézte az elmúlt év kiemelkedő eredményeit. Gratulált az ifjú sportembereknek, és felhívta rá a figyelmet, hogy csak úgy lehetséges sikereket elérni, ha a sportolók mellett a szülők, az edzők és az egyesület is mindent elkövet a győzelemért.

Átadták a díjakat

A beszédek után a világ egyik legismertebb akrobatikus kosárlabdacsapata, a magyar fiatalokból álló Lords of Gravity kápráztatta el a közönséget. A látványos bemutató után következett a díjak kiosztása, a legkiemelkedőbb versenyzők, csapatok, edzők kaptak elismerést (a díjazottak listáját a Napló csütörtöki számában tettük közzé).

A Lords of Gravity tagjai tartottak bemutatót | Fotók: Kiss Annamarie

Többek között a gátfutó Kozák Lucát is a színpadra szólították, az Év sportolójának választott atléta örömmel vette át jutalmát, mint fogalmazott, számára ez egy nagyon fontos visszaigazolás, hogy jó úton jár.

Egy nagylelkű felajánlást is bejelentettek az eseményen: a debreceni vállalkozó, Bárány László és családja a magánvagyonából a következő tíz esztendőben évi 1-1 millió forinttal támogatja a DSI három sportolóját és edzőjét. Ebben az évben Gál Kincső (úszó), Ferenczi Nikolett (triatlonista) és Tóth Kristóf (tollaslabdázó) részesült ebben a támogatásban.

HBNDebrecen.
HAON.HU

További hírek a Gazdaság kategóriából


hirdetés