A templomban lett rosszul egy illető

By cziffraandi
A templomban lett rosszul egy illető
© Illusztráció
Hajdú-Bihar – Családi ház mellékhelyisége gyulladt ki elektromos hiba miatt Debrecenben, a Bartók Béla úton pénteken. A helyiségben az ágy fogott lángot, majd a tűz átterjedt a nyílászárókra, onnan pedig a tetőtérre. A tűzoltók eloltották a tüzet – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Ugyancsak tőlük tudtuk meg, hogy Püspökladányban egy eldugult kémény miatt riasztották a tűzoltókat. A ladányi hivatásos tűzoltók kitakarították a kéményt.

A rendőrség sajtóügyeletese elsőként a Diószegi és a Kapor utca kereszteződésében történt halálos gázolásról számolt be. A kerékpárját toló férfit eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el egy gépkocsi. Az elhunyt azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Debrecenben, a Vincellér utcában igazoltattak egy gépjárművezetőt a rendőrök, akik arra lettek figyelmesek, hogy a kocsi forgalmi engedélyében szereplő, a gépkocsira vonatkozó adatok több tekintetben is eltérnek a járművön szereplő számoktól, illetve a küllemétől. A rendőrök a férfit előállították, a gépkocsit lefoglalták.

Ugyancsak pénteken két betöréses lopás is történt Debrecenben. Az egyik a Monostorpályi úton, míg a másik a Lóskúti utcában. A Bajk András kertben egy körözött személyt fogtak el, míg egy fiatalkorút a nevelőotthonba vittek vissza a rendőrök.

Négy esetben kellett a rendőröknek biztonsági okok miatt intézkedni. Ezek között a legérdekesebb a Szent Anna székesegyházban történt eset volt, amikor ott egy személy rosszul lett, és az illetőhöz a rendőrök segítségével hívtak mentőt.Debrecen.
HAON.HU


hirdetés