360 fokos videó: másik dimenzióból is érkeztek a Campusra

360 fokos videó: másik dimenzióból is érkeztek a Campusra
Debrecen – Kezdetét vette a idei Campus Fesztivál; közel 70 helyszínnel készülnek a szervezők, hogy megvalósuljon minden idők legkomfortosabb és legmodernebb debreceni fesztiválja.

Szerda délután két órakor már több százan várták, hogy kinyissák a rendezvénytér kapuit; a Campus az új, állatkert felőli főbejárattal és nagyobb területtel várja a bulizni vágyókat. A tavalyi látogatószám meghaladta a 100 ezret, idén akár meg is dőlhet ez a rekord. A fesztivál nagyszínpadán olyan külföldi fellépőkkel találkozhatunk, mint az amerikai világsztár Akon, vagy a kilencvenes évek német sikerbandája, a Scooter. Természetesen a magyar előadókból sem lesz hiány a következő négy napon, a nagyszínpadon az ország kedvencei; Halott Pénz, Majka és Curtis, Ákos vagy a Tankcsapda fog őrületes hangulatot csinálni.

Jöttek Fehérgyarmatról, Nyíregyházáról, Tépéről, Hajdúszoboszlóról, Hajdúdorogról, sőt még másik dimenzióból is… Bauxit igazi fesztiválarc, aki zöld hajával igencsak kitűnt a tömegből.

– „Vókenária” egy dimenzió, amit én teremtettem, onnan érkeztem a fesztiválra, már nyolcadik alkalommal vagyok itt. Esti Kornél, Road, Kerozin, 30Y és még sokak koncertjére megyek majd el – mondta a hirek360.hu-nak a különleges kinézetű fiatal.

Idén is van lehetőség a Campus Fesztiválon sátrazni, így a nulladik napon kameránkkal megnéztük, hogyan készülnek a fiatalok a négynapos kempingezésre.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Ahogy már megszokhatták, idén is rengeteg fotóval, videóval, élő hangulatjelentéssel, interjúval és beszámolóval jelentkeztünk a debreceni Campus Fesztiválról. A buli négy napon keresztül tartott a Nagyerdőn. [liveticker name="campus-fesztival-2018"]

Szerdai programok az Egyetem Téren
Debrecen - Tizenhat faházban harminc egyetemi egység: kísérletek, játékok, koncertek, diskurzusok. Ahogyan a fesztivál történelmének eddigi 10 évében minden alkalommal, úgy idén is részt vesz saját helyszínnel és színpaddal a Debreceni Egyetem a Campuson. A szerdai nulladik napon megnyílt az Egye...

Nyüzsög az élet az Egyetem Téren
Debrecen - Inkább kiránduló-, mintsem strandidő vár a Campus vendégeire az idén - válaszolta kérdésünkre Pártai Lucia meteorológus. A legrosszabb idő csütörtökre ígérkezik, amikor az erős északi szélben robogó felhőkből több alkalommal is lehet záporeső. Hideg nem lesz, 23-25 fok között várható a...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés