Debrecen új szuperklubjában keresik a legszebb és legsármosabb főiskolásokat, egyetemistákat.

Május 1-jén, szombaton Debrecenbe látogat a “Playboy Energy bemutatja: J.PRESS Főiskolák Szépe & Mr. College 2010” Országos Felsőoktatási Szépségverseny csapata, hogy megtalálja a Cívis város legszebb és legsármosabb főiskolásait, egyetemistáit.

A szervezők nagy örömére a régió új szuperklubja a HOME ad otthont az eseménynek, ahol az előválogató után hatalmas bulival búcsúzik a szépségverseny stábja az országos turnétól.

Utolsó állomásként hatalmas érdeklődés várható, hiszen idén utoljára Debrecenből nyílik lehetősége a vállalkozó szellemű fiataloknak az elődöntőbe kerülésre. Pécsről, Székesfehérvárról és Budapestről is többen érkeznek megmérettetni magukat a helyi szépségekkel, sármőrökkel. Jelentkezni egészen szombat 20.00-ig lehet a www.foiskolakszepe.hu weboldalon.

A rendezvény önmagában hatalmas bulit és kellemes perceket ígér a résztvevőknek, mégsem nevezhetjük tétnélküli játéknak. A versenysorozat végén igazi ajándékesőre lehet számítani: munkalehetőség, robogó, tengerparti nyaralás, wellness hétvégék, ékszerek, divatos ruhák és kiegszítők, valamint a legújabb és legtrendibb kütyük várják szerencsés gazdájukat.

Persze hosszú még az út a döntőig – az első állomás: május 1. szombat HOME Debrecen. A Playboy Energy bemutatja: J.PRESS Főiskolák Szépe & Mr. College 2010. Részleten információk és jelentkezés: www.foiskolakszepe.hu