Debrecen nekik a Bermuda-háromszög

Akt.:
„Brutál hangulató bulijaink vannak”
„Brutál hangulató bulijaink vannak” - © Fotó: borcsaphoto
Debrecen – Az Ocho Macho zenekar frontembere remek hangulatú koncertre és húzós after partyra számít.

Latinos, ska alapú muzsika, fúvósokkal megtámogatott, táncolható ritmusok és pozitív személetű szövegek, ezt kínálja a szombathelyi Ocho Macho, amely csütörtökön este lép fel az idei Campus Fesztiválon. A nyolctagú banda frontembere, az énekes Kirchknopf Gergő válaszolt a Napló kérdéseire.

Milyen érzésekkel érkezik az Ocho Macho a cívisvárosba?

Kirchknopf Gergő: Első sorban az jut eszembe, hogy a város számunkra a Bermuda-háromszög, ugyanis akkora bulik szoktak lenni, hogy utána rendesen el szokott tűnni a zenekar, csak reggelre találjuk meg egymást. Nagyon szeretünk ott játszani, természetesen imádjuk a Campus Fesztivált is. Emellett nagyszerű barátokra is leltünk Debrecenben az évek során, szinte hazamegyünk oda. Elég, ha csak Tico cimboránkat említem, aki pár éve elindította az Ocho Camino jótékonysági gyalogtúrát. Csak a kilométerek állnak közöttünk, egyébként lehetnénk debreceniek, vagy az ottani barátaink szombathelyiek.

Tehát ezúttal sem fogtok azonnal olajra lépni, ahogy lesétáltok a színpadról.

Kirchknopf Gergő: Nem szoktunk, ez egy idézőjeles kényszerhelyzet is, hiszen a távolság miatt ott kell aludnunk, ezt aztán ki is használjuk és reggelig ébren maradunk. Két szekció van nálunk, a bulibrigád és a „lightosok”, utóbbiak sem rohannak haza, a bulisták meg végképp nem.

– Tamás Nándor –

Az interjú folytatása a Napló szerdai számában olvasható.

Az Ocho Macho csütörtökön 20:30-tól lép fel a Campus fesztiválon.