Helyi közélet

2008.10.08. 17:08

Katasztrófahírek elsőkézből a Naplóban!

<p>A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal kötött együttműködési megállapodást szerdán, a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapján a Hajdú-bihari Napló.</p>

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal kötött együttműködési megállapodást szerdán, a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapján a Hajdú-bihari Napló.

– A megállapodás értelmében az igazgatóság azonnal, elsőkézből tájékoztatja az újságot minden olyan, hármas riasztási fokozat feletti, a lakosság érdeklődésére számot tartó eseményről, mely működési területén belül történik – magyarázta Mándi László polgárvédelmi ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. A történésekről így a Napló rendszeresen, a lehető leghamarabb tud majd hírt adni.
Az igazgatóság a világnapon a hatékony együttműködés elismeréseként kitüntetéseket is átadott, idén először nem csak a sajtó képviselőinek: Szabó Katalin, a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal sajtóreferense és Szegediné Kovács Magdolna, a berettyóújfalui Bihari Hírlap főszerkesztője mellett Nagy István, az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföldi Régió mentésvezetőjének munkáját is emlékéremmel jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában