“Sokakat jobban megérint egy film, mert látványosabb, akciódúsabb, pedig a színház is szórakoztató”

“Sokakat jobban megérint egy film, mert látványosabb, akciódúsabb, pedig a színház is szórakoztató”
© Fotó: Pixabay
Debrecen – Hat embert kérdeztünk meg arról, pontosan milyen színházi előadásokat szeretnek.

– Inkább a vígjátékokat, szórakoztató színdarabokat szeretem, de sajnos általában csak évente egyszer jutunk el színházba – mondta Villás Nóra.

villas_nora

Villás Nóra

– Egyre többet járok színházba a családdal, és nagyon megszerettem. Sok darabot láttunk már, különböző műfajokból; ami megtetszik, megnézzük – nyilatkozott Bereczki Márta.

bereczki_marta

Bereczki Márta

Szabó Dorina az édesanyjával elég sokat jár színházba, leginkább a drámai és a szerelmes történeteket szeretik, de mást is szívesen megnéznek.

szabo_dorina

Szabó Dorina

– Elég ritkán jutok el színházba, ha sikerül, akkor vígjátékokat, operetteket szoktam nézni. Szerintem érdekesebb, mint a mozi, sokkal személyesebb, elvégre előttünk, a színpadon játszanak, megvan a maga varázsa – fogalmazta meg Győrfi Ágnes.

gyorfi_agnes

Győrfi Ágnes

– Adys diákként sokszor voltam színházban, az egyik legemlékezetesebb előadás Az édesanyám rózsafája volt, mert nagyon jól visszaadta azt a történelmi korszakot, amiben játszódott. Sokakat jobban megérint egy film, mert látványosabb, akciódúsabb, pedig a színház is szórakoztató – hangsúlyozta Nemes Péter.

nemes_peter

Nemes Péter

Mászlai Kevin az iskolával volt néhányszor színházban, de annyira nem fogta meg, elismeri, hogy része a kultúrának, de őt inkább a zene, a koncertek érdeklik.

maszlai_kevin

Mászlai Kevin

HBN|Fotók: Matey István