„Jó ötletnek tartom, mert nagy dugók vannak”

„Jó ötletnek tartom, mert nagy dugók vannak”
© Forrás: debreceni önkormányzat
Debrecen – Feltettük a járókelőknek a nagy kérdést, ami mostanában minden debrecenit foglalkoztat: vajon javít-e a közlekedésen a debreceni belvárosi utcák egyirányúsítása? Nézzük a válaszokat.

Kiss Zoltán, tanuló

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jelenleg nagyon megnehezíti, és míg hozzá nem szokunk, nem lesz egyszerű. Szerintem eddig sem volt nagy gond, szóval nem tudom, mennyit képes javítani a közlekedésen az egyirányúsítás.

Turcsán Balázs, tanuló

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kedden szereztem meg a jogosítványt, szóval nem vagyok túl jártas a témában, hozzá kell szokni az újításokhoz, és valószínű kell majd hozzá pár év, míg kiderül, mennyire volt hasznos.

Sőrés Sándor, ingatlan- és pénzügyi tanácsadó

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem azokon az utcákon járok, amelyeket érint az egyirányúsítás, tehát számomra semmit nem old meg, az Egyetem sugárúton vagy a Dózsa György utcán ettől még ugyanakkora lesz a forgalom.

Kapusi Bence, egyetemi hallgató

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokat közlekedek autóval, jó ötletnek tartom, mert nagy dugók vannak, több nagyvárosban vezettem, ahol nem kellett ennyit araszolgatni. Úgy vélem, ettől gördülékenyebb lehet a forgalom.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével:


Javában dolgoztak csütörtökön is
Debrecen - Az egyirányú forgalmi rendhez szükséges kivitelezési munkák készültségi szintje jelenleg 60–65 százalék. Fontos információ, hogy november 13-a és 15-e között (vagyis hétfőtől) újraaszfaltozzák a Kossuth utcát, a Méliusz teret és Faraktár utcát. A „megfordított” forgalmi rendet elősz...

Folytatódnak a csomópontok átépítései Debrecenben (Miklós utca – Erzsébet utca)
Debrecen - Már a Miklós utcát készítik elő az egyirányúsításra a Külső vásártérnél. Kedd óta immár a Külső vásártér, az Erzsébet és Miklós utcák, valamint a Szoboszlói út kereszteződésében is dolgoznak a munkagépek a debreceni forgalomátszervezéssel összefüggésben. Mint arról már többször ír...

Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Arról már többször írtunk, hogy egyirányúsítják a belvárosi utakat Debrecenben, s mivel a munkálatok forgalmas csomópontokat érintenek, mostanában kénytelenek vagyunk körültekintőbben közlekedni. Ám azt ezidáig nem tisztáztuk, hogy a gyakorlatban milyen módon érintik majd a forgalmat az e...