Debrecen közlekedési térképe? “Röviden, ez egy abszolút katasztrófa”

Debrecen közlekedési hálózata.
Debrecen közlekedési hálózata.
Debrecen – A Gizmodo összeszedte néhány város nagyon nehezen vagy egyáltalán nem értelmezhető közlekedési térképét. A gyűjteménybe bekerült a debreceni közlekedési hálózat is.

Egy-egy jól összerakott tömegközlekedési térkép csodákra képes: egyszerű, letisztult, átlátható, és mindenféle nehézség nélkül, egy pillanat alatt meg tudjuk tervezni, hogyan juthatunk el A pontból B-be. Egy rosszul megtervezett térkép viszont csak összezavar és azt sem tudjuk merre induljunk el. Az egyébként is bonyolult közlekedési hálózatokat a béna térképek csak még tovább bonyolítják. Arról nem is beszélve, hogy egyik-másik olyan, mintha PowerPointban tervezték volna meg a város részeg hivatalnokai – írja a Gizmodo. Sőt, vannak olyanok is, melyek egész egyszerűen értelmezhetetlenek. A Gizmodo gyűjteményébe – a németországi Meiningen, a texasi Brownsville és a londoni éjszakai közlekedési hálózat mellett – bekerült Debrecen térképe is.

„Röviden, ez egy abszolút katasztrófa.”

– értékelték szűkszavúan, de annál velősebben Debrecen közlekedési hálózatát.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés