„Debrecen az én városom” – pályázat a fiataloknak

„Debrecen az én városom” – pályázat a fiataloknak
Meghosszabbították az irodalmi, grafikai pályázat beküldési határidejét. Grafika és próza kategóriában 3-3 diák 30 000 forintos jutalomban részesül, a legaktívabb oktatási intézményt pedig 100 000 forinttal díjazzák.

A Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy, a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft., a városi Diákönkormányzat és a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat által kiírt „Debrecen, az én városom” című pályázat beküldési határideje november 20-ára módosult. A Debrecenben tanuló és lakó pályázni óhajtó fiataloknak így még bőven marad idejük arra, hogy alkotásaikat elkészítsék és beküldjék.

Várják a fiatalok jelentkezését

A könyv megjelenésével kapcsolatban a kiadó úgy döntött, hogy 100 000 forinttal jutalmazza azt az oktatási intézményt, amely legaktívabban vállal szerepet a pályázat sikerességének megvalósításában. A pályázaton részt vevő diákok közül grafika és próza kategóriában 3-3 diák 30 000 forintos jutalomban részesül. Hogy ki kapja meg az első három díjat, azt a szakmai zsűri fogja eldönteni. A szervezők várják minden olyan fiatal jelentkezését, aki affinitást érez arra, hogy gondolatait, grafikáit szívesen megossza az olvasóközönséggel.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információk megtalálhatók a www.benczeattila.blogspot.com oldalon.