DEAC: tovább hasítanak a hokisok

Akt.:
Nem kegyelmeztek bécsi ellenfelüknek sem
Nem kegyelmeztek bécsi ellenfelüknek sem - © Fotó: Matey István, archív
Debrecen – Gólzáporos sikert arattak a debreceni jégkorongozók Bécsben.

Újabb két meccsét vette sikerrel a DEAC Erste Ligás jégkorongcsapata. A fiúk pénteken a szintén újonc Gyergyói HK-t győzték le 5–3-ra a Debreceni Jégcsarnokban, majd vasárnap a Vienna Capitals II. otthonából is elhozták mindhárom bajnoki pontot, miután gólzáporos, 8–5-ös sikert arattak.

A hetedik DEAC-gólt jegyző Antal Arnold úgy érezte, hogy a hosszú buszos utazás eleinte egy kicsit még benne volt a lábakban. „Ez az első harmadban látszódott talán a legjobban, aztán, ahogy telt az idő, egyre jobban és jobban játszottunk, és sikerült gólokat lőnünk. Ami miatt kissé szomorúak lehetünk, hogy nem tudtuk kevés góllal lehozni a meccset” – mondta a hátvéd a találkozó lefújása után csapata honlapjának.

David Musial együttese legközelebb pénteken 19.30-tól fogadja a Csíkszereda együttesét.

HBN


Budapest - A DEAC öt góllal nyert a EV Vienna Capitals II vendégeként a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján. Eredmények (a szövetség honlapjáról): EV Vienna Capitals II (osztrák)-DEAC 5-8 (1-2, 2-3, 2-3) korábban: Sport Club Csíkszereda (román)-Dunaújvárosi Acélbikák 6-4 (1-2, 3-1, 2-1) ...