DEAC: Sólyom Attila nem bízza el magát

DEAC: Sólyom Attila nem bízza el magát
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A debreceni mester arról beszélt, mit vár az újabb hazai mérkőzéstől.

KSZ: – Jó hangulatban, javuló játékkal lépdel előre a DEAC női futsalcsapata, hiszen immár az eredmények is vállalhatók. Az alsóházi rájátszásban a kettőből két győzelem után egy újabb fontos, egyszersmind bizonyára nagyon nehéz meccs következik. Ha bekerülne a tippmixbe a szombati DEAC – ETO derbi, kire voksoljunk és miért?

SA: – A tippelés nem az én műfajom, de azt megígérhetem, hogy mindent megteszünk a győzelemért. Szeretnénk hazai pályán folytatni kiváló sorozatunkat, ehhez a velünk azonos pontszámmal álló Árkád ETO-t kell legyőznünk. Az alapszakaszban 1 pontot szereztünk hazai pályán, éppen ezért egy picit tartottam az Airnergy elleni mérkőzéstől. Szerencsére – főleg a második félidei játékunkkal – simán győztünk, így a Győr ellen nyugodtan játszhatunk az egyre gyarapodó számú közönségünk előtt.

KSZ: – Milyen a csapat jelenlegi fizikális, mentális állapota, mit vársz a mérkőzéstől?

SA: – Nehéz mérkőzésre számítok, jó passzban van az ETO, fiatal játékosok alkotják a csapatot. Jó a hangulat, nincs sérültünk (Horváth Renátát leszámítva), jó formában vagyunk, így bizakodva várjuk a szombat este 8 órát.

– Koppányi Szabolcs –


Női futsal NB1, alsóházi rájátszás, 3. kör

2017. március 25. 20.00 Debrecen, DESOK

DEAC – Árkád ETO