DEAC: kupameccsel nyitnak a futsalos lányok

Akt.:
DEAC: kupameccsel nyitnak a futsalos lányok
© Fotó: Koppányi Szabolcs
Debrecen – A legjobb 16 közé kerülésért vív meg egymással a DEAC és az Eger Labdarúgó Sport Kft. női futsalcsapata szeptember 10-én 19.00 órától Debrecenben, a DESOK csarnokban. A győztes továbbjut a Magyar Kupában, visszavágó nincs. A belépés ingyenes.

Két NB II-es együttes méri össze erejét. Igaz, míg a hajdúságiak éppen most estek ki az élvonalból, az egriek frissen alakultak erre az idényre. A DEAC új vezetőedzővel, a volt válogatott futsalos Darányi Antallal a kispadon vág neki a szezonnak, amelyben cél az, hogy versenyben legyenek a feljutásért.

Viszonyítási alap lehet a MEFOB szereplés, ahol csapott már össze egri és debreceni együttes a közelmúltban, ám igazából sötét lónak számítanak a hevesiek. A DEAC nagyjából a tavalyi NB I-es kerettel, de némileg átalakulóban vág neki ennek a csatának. Darányi Antal szerint még kell egy-két hónap, amíg elvárhatja, hogy komolyabb nyoma lesz az augusztus elején elkezdődött közös munkának a lányokkal. Ám valamit már most szeretne viszontlátni belőle.

– Koppányi Szabolcs –


Pályán az MVFC is

A szintén NB II-es Mezei-Vill FC hölgykoszorúja Szent Mihály gárdáját fogadja vasárnap 18 órától, természetesen a győzelem kiharcolása a cél a bihari egyletnél.