DEAC: Egy pontot szereztek a Fradi otthonában

DEAC: Egy pontot szereztek a Fradi otthonában
© Fotó: Derncsényi István, archív
Debercen - A DEAC jégkorongegyüttese pénteken legyőzte hazai környezetben az UTE gárdáját, majd vasárnap a Ferencváros otthonából is elcsent egy pontot.

A két csapat gyakorlatilag megismételte az első Fradi–DEAC találkozót, a vendégek szétlövés után 3–2-re alulmaradtak a zöld-fehérek vendégeként.

Nehéz szívvel távoztak

A debreceni tréner, David Musial így látta a vasárnapi találkozót: „Már-már ugyanaz történt a jégen, mint a legutóbbi összecsapáson. A Ferencváros remek csapat, ezt ezúttal is igazolta. Nem vagyok teljesen elégedetlen az egy ponttal, de ha sikerül előbb megszerezni a második gólunkat, talán másképp is alakulhatott volna az eredmény. Nehéz szívvel távozunk, de reméljük, hazai pályán visszavághatunk ellenfelünknek.”

A hokiliga alapszakaszában legközelebb pénteken láthatjuk a cívisvárosi egyetemi csapatot. Hetényiék 18 órától a Debreceni Jégcsarnokban a Corona Brasov gárdájával néznek farkasszemet.

Nem csak a brassóiak elleni lesz azonban az egyetlen meccsük a héten: vasárnap újra jégre lépnek, méghozzá idegenben, a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában. Az összecsapás 17 órakor kezdődik.

HBN