DEAC: dupla sikerrel kezdték a tavaszt a fiatal kézisek

Kiválóan indult a tavasz a fiúk számára
Kiválóan indult a tavasz a fiúk számára - © Fotó: deac.hu
Debrecen – Egyénileg és csapatlerohanás szintjén is előre tudott lépni a csapat.

Nagyszerű tavaszi rajtot vett a DEAC férfi serdülő kézilabdacsapata az élvonal keleti csoportjában. A fiúk első két meccsüket megnyerték, az egyiken ráadásul a PLER skalpját gyűjtötték be egy nagyszerű meccsen – számolt be róla a deac.hu.

A csapat idei első bajnokija Cegléden volt, ahol magabiztosan, 16–28-ra nyert a Mándi Norbert edzette DEAC. A második találkozót a Böszörményi úti campuson rendezték, ott a dobogós PLER-Budapest csapata volt az ellenfél. A két együttes remek mérkőzést játszott, s végül 11–8-as első félidő után 22–18-ra a Debreceni Egyetem fiatal legénysége győzött.

„Kiváló mérkőzést játszottunk a nagyon jó erőkből álló PLER ellen. Jó védekezéssel és több jó egyéni teljesítménnyel sikerült hozni ezt a találkozót. Külön öröm számomra, hogy egyéni és csapatlerohanás szintjén is előre tudott lépni a csapat” – értékelte tanítványai teljesítményét Mándi Norbert edző.

A DEAC a két sikernek köszönhetően 15 forduló után az ötödik a serdülő NB I. keleti csoportjában, ez pedig nagyszerű teljesítmény az együttestől. A következő meccs február 21-én lesz, akkor Kecskemétre látogatnak a fiatal kézilabdázók.

HBN