DEAC: bajnoki után jöhet a kupameccs

DEAC: bajnoki után jöhet a kupameccs
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A korábbi MVFC-tréner, Turzó József vezette Haladás otthonába látogatott a férfi futsal NB I. kilencedik fordulójában a DEAC.

Az esélyeknek megfelelően a szombathelyiek magabiztosan nyerték meg a hétfő esti meccset, 6–0-ra diadalmaskodtak. Az első félidőben még tartotta magát a debreceni gárda, a szünetben 1–0-ra vezetett a Hali, ám fordulás után kiszakadt a gólzsák, és egészen hat találatig jutottak a hazaiak.

A bajnoki forduló után szerdán rendezik a Magyar Kupa második körét, melyben a Berettyóújfalu és a DEAC is érdekelt. A Mezei-Vill 18.30-tól az NB I-es, jelenlegi harmadik Dunaferr csapatát látja vendégül a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, míg a cívisvárosiak este hattól az NB II. Keleti csoportjában szereplő Csengerrel csapnak össze idegenben.

HBN


A tények

Haladás VSE–DEAC 6–0 (1–0)

Szombathely, Aréna Savaria, vezette: Wittner J.

Haladás: Horváth P. – Gyurcsányi Zs., Hajmási M., Melo J. M., Sásdi B. Csere: Gyimesi M., Matyi B., Hegyesi Zs., Németh P., Márkus G., Da Silva M. L., Vidák B., Bencsik R. Edző: Turzó József.

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Dobi A., Bun R., Szentes Bíró T., Tóth A., Kántor T., Sándor B., Szabó P., Györfi Gy. Edző: Elek Gergő.

Gól: Hajmási M. (17., 37., 38.), Márkus G. (25.), Bencsik R. (34.), Vidák B. (36.)