De hát én csak kocsikázni akartam

De hát én csak kocsikázni akartam
© Fotók: police.hu
Debrecen – Hamar megtalálták az autótolvajt, aki a Petőfi térről vitt el egy Suzukit. A fenti indokkal állt elő a rendőröknek.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre július 6-án arról, hogy 13 óra és 13 óra 45 perc között Debrecenben, a Petőfi téren ellopták az autóját.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett az autójával leparkolt egy udvarba, majd a kocsit lezáratlanul hagyta, benne a kulccsal, majd elment. A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű adatgyűjtést végeztek és átvizsgálták a környéket. Ennek során az Ispotály utcában meglátták a keresett Suzuki típusú gépjárművet, amelyet megállítottak és vezetőjét igazoltatták.


lo3

Fotó: police.hu | Kattintásra galéria nyílik


A körzeti megbízottak D. Csabát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított elmondta, hogy kocsikázni akart egyet. A helyi lakost a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A 49 éves férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –