Elzavarta a késes támadót

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN archív
Hajdúszoboszló – Egy hajdúszoboszlói ház udvarára ment be az a három férfi, akiket a sértett észrevett, majd a rendőrök elfogtak. A Debreceni Járásbíróság elrendelte a terheltek előzetes letartóztatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. július 19-én 1 óra körüli időben telefonon hívta egy hajdúszoboszlói férfi, aki arról tett bejelentést, hogy három férfi bement a háza udvarára, és amikor észrevette őket, az egyik egy késsel rátámadt, azonban ő elzavarta őket. A sértett azt is elmondta, hogy követi támadóit, akik beugrottak egy közeli telekre. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek és átvizsgálták a környéket, ahol az egyik udvaron megtalálták a két férfit.

Az egyenruhások a 35 baktalórántházai K. Csabát, a 37 éves tiszalöki V. Józsefet elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Harmadik társukat, a 17 éves hajdúszoboszlói lakost még aznap 15 óra 10 perc körüli időben Hajdúszoboszlón elfogták a rendőrök.

A három terheltet a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. július 21-én elrendelt.

Ellenük a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –.
HAON.HU


hirdetés