Döntetlenek után végre győzelem Hajdú-Biharban

Döntetlenek után végre győzelem Hajdú-Biharban
Hajdú-Bihar – Három ikszes meccs után végre győztesen hagyhatta el a játékteret a labdarúgó megye II. Északi csoportjában szereplő Görbeháza.

– Egy újonc csapat érkezett hozzánk, nem tudtuk, milyen játékerőt képvisel a Józsai SZT.SE. Kellemes meglepetésként ért minket, hogy milyen lelkes, szimpatikus gárda volt az ellenfelünk.

Az inkább idősebb játékosokból összetevődő józsaiak védelmét csak nehezen tudtuk feltörni, de végül sikerült, amit mi sem bizonyít jobban, mint két találatunk. Igaz, a Józsa az utolsó percig küzdött, de így is csak szépíteni tudott, azt hiszem, megérdemelten tartottuk itthon a bajnoki pontokat – értékelte a 2–1-es sikerrel zárult, Józsai SZT.SE elleni találkozójukat Szolnoki Attila, a Görbeháza edzője, aki reméli, ez a győzelmük elindítja a csapatot fölfelé.

– Rengeteg problémával küzdünk a bajnokság kezdete óta, a munkahelyi elfoglaltságok miatt minden meccsünkön akad hiányzónk. Ez a helyzet szerencsére megoldódni látszik, próbálunk kijönni a gödörből, ha ősszel már nem is, de tavasszal mindenképp jobb szerepléssel szeretnénk megörvendeztetni drukkereinket – mondta Szolnoki Attila.

Megye II-es eredmények