Döntetlen az MTK ellen

Döntetlen az MTK ellen
Többet támadott a Loki, de csak egy pontra futotta Szakályéknak.

Az MTK otthonában lépett pályára a DVSC-TEVA a labdarúgó NB I. tizedik fordulójában, a kékek két vereség után, a hajdúságiak pedig a Sampdoria és a Vasas-meccset követően várhatták a Hungária körúti összecsapást. Mindkét gárdának szüksége volt a három pontra, főként a debrecenieknek, akik a hatodik helyen állva igyekeztek felülkerekedni a fővárosiakon.

Fölényben játszottak

Vendégfölényben kezdődött a találkozó, a bajnokcsapat rögtön éreztette, hogy ki az úr a háznál. Czvitkovicsék magukhoz ragadták a kezdeményezést, de komolyabb átütőerő nem volt a hajdúságiak játékában. Az első negyvenöt perc kiegyenlített futballt hozott, a hazaiak érezték, hogy jobb csapat a Loki, a vendégeknek pedig semmi sem sikerült. A pirosak Szakály Péter révén veszélyeztettek, de elmaradt a várva várt vendéggól.

Maradt az iksz

A pauza után kettős cserét hajtott végre Herczeg András, a lokisták klubmenedzsere: a két csatár, Yannick és Coulibaly helyett Szilágyi és Kabát lépett pályára. Továbbra is fölényben futballozott a DVSC-TEVA, de a ziccerek kimaradtak. Egy ízben a hajdúsági kapusnak is akadt védeni valója, de Malinauskas bravúrja után már maradt a gól nélküli döntetlen.

A Lokira csütörtökön EL-találkozó vár a PSV ellen, vasárnap pedig a Fradi utazik a Nagyerdőre. HBN-TNTovábbi hírek a haon-sportoldal kategóriából